Илияна Йотова хвърли бомба в ефир

Илияна Йотова хвърли бомба в ефир
5 (100%) 1 vote

Илияна Йотова показа документ в подкрепа на думите си

Вицепрезидентът Илияна Йотова хвърли бомба в ефир с разкритията, които направи.

Тя разкри, че Европейската комисия иска от България да построи нови три бежански лагера.
Илияна Йотова посочи, че парите, които Европа отпуска за страната ни не са 160 милиона. Сумата е 106. от тях 18.9 млн. лв., трябва да бъдат вложени в построяване на мигрантски центрове.

За да не бъде голословна, Илияна Йотова извади документ от Европейския парламент, който доказва колко пари отпуска Европа на България и за какво точно са предназначени те.
От думите на вицепрезидента и написаното в документите, които показа става ясно, че отпуснатите средства няма да послужат само за закупуването на нова техника.
Част от тях ще бъдат вложени в построяването на три нови кризисни центъра на територията на страната.

Илияна Йотова

Вицепрезидентът показа документ в подкрепа на думите си

Илияна Йотова недоумява откъде се е появила подвеждащата информация, че Европейската комисия отпуска на страната ни 160 милиона като в действителност те са 106.
Вицепрезидентът посочи, че Европейската комисия са поели ангажимент да отпуснат на страната ни 106 милиона. От тях близо 80 милиона лева ще бъдат дадени за техника, а 18.9 за построяване на новите бежански центрове.

Тя бе категорична, че България не е поела задължението да издигне нови три кризисни лагера. Илияна Йотова посочи, че го казва, защото е факт и в подкрепа на думите си извади документа, подписан на 30 ноември.

Вицепрезидентът заяви, че ако някой се съмнява в истинността на този документ, може да го провери много лесно. Той е публичен, има своя номер и може да бъде открит на сайта на Европейския парламент, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар