Ето какво разкри Слави Трифонов след срещата с Цацаров

Шоуменът е категоричен, че капанът е бил заложен предварително
0

Шоуменът е категоричен, че капанът е бил заложен предварително

Шоуменът Слави Трифонов проведе разговор с главния прокурор на Република България Сотир Цацаров.

Причина за искания от Слави Трифонов разговор бяха подадените от Инициативния комитет жалби, свързани с нарушения при гласуването на референдума.
Шоуменът бе категоричен, че волята на народа е на първо място. Той допълни, че парламентът е трябвало да се съобрази с това.

Слави Трифонов подчерта, че ако Народното събрание бе приело решението на суверена, сега е нямало да се налага да бъде воден този разговор.
Минути след срещата му със Сотир Цацаров, шоуменът попита как да пренебрегнат желанието на над три милиона души заради 12 хиляди гласа.

Слави Трифонов
Шоуменът е категоричен, че капанът е бил заложен предварително

Шоуменът за пореден път подчерта, че народните представители не са богоизбрана класа. Той посочи, че те са тези, които трябва да се съобразяват с волята на народа, а не обратно, както се случва в действителност.
Според него решението на три милиона и половина българи, би трябвало да тежи много повече от депутатската воля. Той е категоричен, че това, което се случва в действителност, е престъпление срещу народа.

Тв водещият увери всички онези, които са му гласували доверие, че прави, каквото е необходимо.
След срещата си с главния прокурор на Република България Сотир Цацаров, шоуменът посочи, че по много теми са на едно мнение.

Шоуменът увери обществото, че в съвсем скоро време ще получат информация за случващото се. Сотир Цацаров лично се е ангажирал да съобщи резултата от проверката.

Слави Трифонов бе категоричен, че капанът е бил заложен предварително.
Той посочи, че е очаквал резултатите от капаните на ЦИК и политическата класа да бъдат много по-големи.

Шоуменът обясни, че резултатът от референдума няма задължителност заради липсващите 12 хиляди гласа. В заключение Слави Трифонов посочи, че е поканил главния прокурор да гостува в шоуто му, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.