Ким Кардашиян пред развод с Кание Уест: Живея в ада заради него!

Гласувайте за статията

Ким Кардашиян твърди, че минава ада с Кание

Ким Кардашиян твърди, че е преминала през истински ад със съпруга си Кание Уест. Лекарите продължават да търсят правилния начин, за да помогнат на рапъра, след нервния срив, който преживя.

Тези дни излезе нова информация за психическото състояние на Кание Уест, както и за всичко, което се е случило, преди да бъде хоспитализиран. Както е известно, той е задържан за лечение в отделението за невропсихиатрия в болницата в Лос Анджелис.

Рапърът от седмици обаче тормозел половинката си с пристъпите си. Съпругата му накрая не могла да издържи безкрайните му гафове, параноята и факта, че изобщо не спи.

„Това беше истински ад“, заявява източник за Us Weekly. „Кание става непосилно труден за съжителство, така че постоянно всички говореха само с Ким. Той по цяла нощ стои буден, получава припадъци. Рисува, пише, прави лицеви опори. Никак не може да се успокои и да заспи“, добавя източникът. Въпреки че Кание е свикнал Ким да го подкрепя във всичко, след последните му изблици брюнетката не могла да издържи повече.

„Не знаеше колко още може да издържи и този път отказа да го подкрепи“. Преди да бъде хоспитализиран, Ким заявила на Кание, че не иска да говори с него, тъй като се нуждае от почивка.

„Чувствам, че той трябва да бъде стабилен и да я подкрепя след обира“, разкрива източника. Въпреки това, Ким не е получила опора, а съпругът й развил нова параноя.

В момента Кание Уест е под постоянното наблюдение на лекарите, които смятат, че е опасен за себе си. Той продължава да развива параноя, въпреки че лекарите се опитват да му помогнат на всички възможни начини. Ким всеки ден е по няколко часа до съпруга й, а децата Норт и Сейнт не е водила на посещение.

Ким Кардашиян пред развод

Ким Кардашиян пред развод

Според последните новини на медиите, Кание Уест е напуснал болницата и си е отишъл у дома. Ким Кардашиян обаче се е изнесла от общата им къща и смята да подаде молба за развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар