Мария Силвестър вцепени мрежата: Водещата страда от липса на мъж! (още подробности)

Мария Силвестър вцепени мрежата: Водещата страда от липса на мъж! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мария Силвестър изтрещя и се пусна по розов сутиен!

Водещата Мария Силвестър явно страда от липса на мъжки ласки, а и на работни ангажименти. Това разкриха близки до обкръжението й източници, а и самата тя. Която втрещи мрежата като пусна свое селфи по розов сутиен.

Колкото и да сме се нагледали на мадами, демонстриращи плът в социалната мрежа, Мария Силвестър доскоро не беше сред тях. Първо, защото тя винаги е била далеч по-умна, сериозна и желязна мацка. И второ, защото годинките й са вече близо 40.

Мария Силвестър

Мария Силвестър не може да намери своята половинка след бурния развод с мъжа си

Въпреки това обаче Мария Силвестър е жена като всяка друга. И търси да компенсира с нещо липсата на внимание в личния и професионалния си живот.

Припомняме, че тя е на върха на славата си само по веднъж годишно, когато е водеща на предаването „България търси талант“. През останалото време Силвестър тъне в забвение като разчита на отделни и доста несигурни ангажименти из светските и културни среди на столицата.

Освен това преди година и нещо тя преживя тежък и скандален развод със съпруга си Силвестър Силвестров, от когото има прекрасно дете. И макар че красива жена като нея трудно остава сама, Мария не успя да открие истинската любов в лицето на доскорошното си гадже.

„Тя е много силна или по-скоро се насилва да бъде такава заради себе си и най-вече заради сина си. Но липсата на ласки и любов, която самата тя да изпитва, я подтискат много. Дано скоро й се усмихне щастието, защото няма друг, който да го заслужава повече от нея“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар