Антон Хекимян се видя в чудо

Антон Хекимян се видя в чудо
5 (100%) 1 vote

Звездата на Би Ти Ви е готов за наследник

Звездата на Би Ти Ви – Антон Хекимян се видя в чудо.

Приятелите му твърдят, че Антон Хекимян изгаря от желание да стане баща.
Междувременно любимата му – Василена Гръбчева, е била забелязана на няколко пъти да посещава клиника за ин витро оплождане.
Според разкази на представители от приятелския кръг на двойката, напоследък темата бебе се е превърнала в истинска мания за тях.

Антон Хекимян и изгората му са заедно вече повече от три години. Отначало те бяха решени да сключат брак, но по-късно се отказаха поради финансови причини.

Арменецът и красивата редакторка на предаването на Милен Цветков размислили и решили, че е много по-добре да вложат сумата в закупуване на жилище, отколкото да вдигат сватба.

Антон Хекимян

Звездата на Би Ти Ви е готов за наследник

Със сигурност звзедата на Би Ти Ви ще изплаща още дълги години луксозния имот, с който се сдоби неотдавна в центъра на София.

Антон Хекимян и половинката му искат да имат наследници и според двамата това е повече от нормално, след като срещнеш правилния човек.

Връщайки се назад журналистът си спомня, че бил с разбито сърце и дори си мислел, че никога повече няма да може да обикне жена. Предпоследната му изгора, се оказала най-голямото разочарование в живота му.

Признава, че след раздялата им, бил на дъното и повече от година сякаш нямал сърце. И през ум не му минавало за нова връзка, докато не срещнал Василена.
Към днешна дата той вече е преживял това разочарование, но сети ли се за случая, погледът му се изпълва с тъга.

Днес всичко това е минало, а семейството му приема Василена като официална половинка. Те обаче нямат търпение младите да ги зарадват с внуче. Очевидно работата им по създаване на наследник не се увенчава с успех и поради тази причина Василена Гръбчева напоследък може да бъде забелязана все по-често в клиника по ин витро оплождане, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар