Андрей Баташов предсказал смъртта си

Гласувайте за статията

Андрей Баташов предупредил майка си, че ще умре часове преди да напусне този свят

Андрей Баташов предчувствал, че си отива

Андрей Баташов предсказал смъртта си! Часове преди да напусне този свят, актьорът предупредил майка си Теодора, че няма да оцелее и ще умре. Това сподели лично почернената жена пред камерите на бТВ. Въпреки тежките му думи, тя отказала да повярва, че най-лошото ще се случи, още повече, че той тъкмо бил излязъл от комата.

Андрей Баташов предсказал смъртта си

Андрей Баташов предсказал смъртта си

„Аз почнах да му говоря: Как така ще умреш?! Нали сега излезе от комата, винаги точно ти си казвал, че сме силни и ще се оправим с всичко“, разказа съкрушената жена.

Тя допълни, че първото, за което Андрей попитал, след като излязъл от комата, било дали Владимир Путин е дошъл в България. Припомняме, че звездата на театъра почина през 2010 година в края на ноември. По това време и руският държавен глава трябвало да дойде у нас.

Теодора Баташова допълни, че след завършването на гимназията Духовната семинария било първото нещо, с което актьорът искал да се занимава.

„Аз обаче някак си успях да го разубедя. След това се насочи към „Международни икономически отношения“, защото повечето му приятели от училище бяха записали такова нещо. И едва после дойде театърът“, разказа жената.

„Той беше много щастлив човек. А когато реши да се ожени, очите му грееха. Но за жалост нещата не се получиха“, зачекна темата за брака на сина си Теодора, предават от Агенция ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар