Елена Йончева се стяга за второ (Вижте за какво мечтае журналистката)

Гласувайте за статията

Елена Йончева се гласи да става пак майка, журналистката си е наумила да има две деца

Следа като стана майка на 52 години Елена Йончева вече мисли за второ дете. Журналистката си е наумила да има поне две деца. Винаги е мечтала за голямо семейство.

Елена Йончвва с бебето Тео

Елена Йончвва с бебето Тео

Йончева си дава сметка, че на тази възраст не може да си позволи да износи собствено бебе. Тя не иска да оставя осем месечния Тео без братче или сестричка. Затова сериозно крои планове за осиновяване, предават от електронното издание  hotarena.net.

Русокосата публицистка споделя, че най-много й се иска малкия й син да има сестричка. Да не расте сам. А в задружна фамилия. Затова смята, че след като има толкова изоставени деца, които живеят без родители нищо не й пречи да си осинови момиченце.

Амбициозната Елена изобщо не мисли да се отказва от любимата си професия. Твърди, че децата с нищо няма да пречат на работата й. Дори с удоволствие ще съчетава майчинството с професионалните си ангажименти като един от най-успелите водещи журналисти у нас.

От столичен вестник пишат, че Елена Йончева въпреки, че е по майчинство подготвя съвсем нов проект. Който ще се появи съвсем скоро на бял свят.

Така журналистката доказва, че отглеждането на дете не може да е пречка на една жена да се развива. Както твърдят други много по-млади нейни колежки. Които оставят майчинството на заден план. За да се сдобият с успешна и стремглава кариера. А като се решат да имат деца с тъга узнават, че май вече е станало доста късно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар