Люси Иларионов живее нов живот

Люси Иларионов живее нов живот
5 (100%) 1 vote
Режисьорът на фолка Люси Иларионов вече е по-лек с 80 кила

След операцията в Турция, при която бе намален обемът на стомаха му, Люси Иларионов скоростно отслабна и вече е минус 80 кила – твърди „Уикенд“. Люси, който допреди това тежеше 182 кг, се реши на интервенцията не само от суета, а и заради множеството заболявания, придружаващи наднорменото му тегло – отбелязва изданието.

Режисьорът на фолк клиповете страдаше от диабет, високо кръвно налягане и увеличен панкреас. Към днешна дата Люси Иларионов се чувства в най-добрата си форма от години насам. Той е толкова въодушевен, че вече се замисля дали да се върне на музикалната сцена, но като солов изпълнител, какъвто бе, преди да се съсредоточи само върху снимането на клипове за фолк певици.

Той е щастлив и за това, че не се налага да ограничава избора си на дрехи само до тези, които продават в магазините за хора с наднормено тегло. С годеницата му Ани Хоанг вече заедно обновяват гардероба си. Освен това хапват почти еднакво количество храна. Сега Люси внимава какво хапва, но като цяло не го измъчва онзи апетит отпреди операцията.

Люси и Ани Хоанг вече хапват почти еднакво количество храна

Люси и Ани Хоанг вече хапват почти еднакво количество храна

„Още не се харесвам, искам да стана по-слаб и да тежа някъде към 85 кг“ – споделя пред изданието Люси Иларионов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар