Илияна Беновска била на крачка от смъртта (Вижте истината за белега й на лицето)

Илияна Беновска била на крачка от смъртта (Вижте истината за белега й на лицето)
4.25 (85%) 4 votes

Илияна Беновска крие тежък инцидент от миналото, не иска да си спомня за ужасната катастрофа

Илияна Беновска пази в тайна ужасна случка от близкото си минало. Напористата журналистка, която е първа сред първите когато става дума за политически събития станала жертва на ужасна катастрофа през 90-те години. От която още носи като спомен белег на лицето си.

Илияна Беновска

Илияна Беновска

Дамата с един от най-острите езици сред журналистическата гидия била заедно със свой познат в автомобил. Който се преобърнал на един опасен завой на път извън столицата. Илияна не била на волана. Шофирал нейния близък приятел, предават от електронното издание  hotarena.net.

От ужасяващата катастрофа Беновска си спомня само, че колата се е обърнала. Всичко друго й е в мъгла. А журналистката и не иска да си припомня подробности. Ако не беше белега й на лицето със сигурност инцидента отдавна щеше да е в историята.

Въпреки, че я загрозява и й създава доста неудобства заради прекомерния интерес на любопитните от какво е пострадала така тв звездата няма намерения да им дава обяснения. А не се и притеснява да се показва на екран.

Самата журналистка преди време си позволи да коментира  видимия си естетически проблем. Но само с половин уста. Като не си призна каква е причината за дефекта. Още не може да е отърси какво е претърпяла преди време. Дори й е неприятно да говори за преживяната трагедия.

Беновска само споделя, че е възкръснала след среща със смъртта. Не можела нито да се движи, нито да говори. Но въпреки прогнозите на лекарите оцеляла. Просто съвсем сама със силната си воля преодоляла тежкото си състояние. И не се предала, нервно признава журналистката когато си спомня катастрофата.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Илияна Беновска била на крачка от смъртта (Вижте истината за белега й на лицето)”

  1. informed

    Дек. 02. 2016

    Белегът й не е от никаква катастрофа. Тя е получила инсулт (от проклетията й вероятно) и дясната и част дълго време е била безчувствена. А иначе е журналистка, колкото аз съм хеликоптер. Само с клюки се занимава и с интриги!

Добавете коментар