Десислава Генчева в ужас за живота си (Вижте с каква охрана се движи)

Десислава Генчева в ужас за живота си (Вижте с каква охрана се движи)
5 (100%) 1 vote

Десислава Генчева се бои от покушение

Десислава Генчева движи със солидна охрана заради отправени заплахи

Десислава Генчева е в ужас за живота си. Новата президентша на страната държи да се движи със солидна охрана, тъй като се страхува за сигурността си. И тя, и половинката й Румен Радев са по-охранявани от действащия Росен Плевнелиев, видяха папараците на retro.bg.

Десислава Генчева се бои за живота си

Десислава Генчева се бои за живота си

От седмица новоизбраният държавен глава вече официално е пазен и возен от хора на НСО и ползва дузина въоръжени и обучени гардове и шофьори.

Радев е освободил мъжа, който го разхождаше из страната със скромната „Шкода Октавия“ по време на цялата му предизборна кампания, и се е качил на доста по-луксозни държавни коли.

НСО е отделила още две возила за ескорт освен автомобила, в който се вози бившият командир на Военновъздушните сили.

Бъдещият президент всяка сутрин е очакван от общо три коли, пълни с охранители на излизане от дома си. Гардовете го взимат от вратата на апартамента му и го обграждат плътно, докато не влезе в колата.

На същия луксозен държавен ескорт се радва и бъдещата първа дама – прясната булка на Радев – Деси Генчева. И тя, като бившия летец, е пазена зорко от гардове на НСО и ползва шофьор и коли от държавната служба. Генерал Деси вече не смеела да излиза без охрана, защото напоследък била обзета от страхове за живота си. Повод за това били честите ругатни и заплахи, които недоброжелатели й отправяли в социалните мрежи.

Въпреки че вече им е назначена охрана, Радев и бившата му пиарка във ВВС не са променили битовите си навици и стил на обличане и все още ходят с дънки и спортни якета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар