Опасни и пълни с пари: Те са наследници на най–големите престъпници на планетата

Те се хвалят със своите златни оръжия, тигри и лъвове за домашни любимци, убийства… следвайки пътя и идеологията на своите родители, те са и на прицела на властите. Защото са най-опасните наследници на планетата. Престъпността е дейност, при която винаги има възвръщаемост. Това е мисълта на всеки крадец, наркотрафикант или гангстер, който избира тъмната страна, като свой жизнен път. И докато повечето от тях не успяват да забогатеят по този начин, някои хора с много добър усет за престъпления придобиват огромни богатства. А техните деца с готовност приемат този начин на живот, доказвайки, че "крушата не пада по-далеч от дървото ".

Иван Гусман

Той е известен с публикуването на снимки с много пари, връзки ключове от луксозни автомобили, екзотични животни и позлатено оръжие. В социалните мрежи често се хвали с прибирането и бягството от затвора на своя печално известен баща Хоакин "Ел Чапо" Гузман.

Алфредо Гусман

По-младия и незрял брат на Иван също обожава да се хвали чрез социалните мрежи, а пари не му липсват. В другите си профили се обръща с думите "Тук можете да ме намерите, вие обикновени смъртни", държейки се високомерно към другите. Но и той не е имунизиран срещу любовта към оръжията и луксозните автомобили.

Серафин Замбада

Също както Ел Чапо, създал близко приятелство с Исмаел Замбада от картела Синалоа, и синовете на двамата наркобосове са си близки. Иван и Алфредо са близки със Серафин Замбада, вероятният наследник на царството и картела на баща си.

Мелиса Планкарте

Поп певицата във възход, както самата се нарича, Мелиса е истински пример за нарцис. Пътят си към музикалната слава изкачва по доста странен начин - свързвайки името си с престъпната организация на баща си. Енрике Планкарте е бил един от най-търсените мексиканци от полицията и Интерпол, преди да бъде убит през 2014 година.

Себастиан Марокин

кралят на наркотиците на всички времена, със сигурност беше и остава Пабло Ескобар, а синът му твърди, че е имал съвсем нормални отношения с баща си и въпреки факта, че растял обкръжен с невероятно богатство от една страна, и насилие от друга. [caption id="attachment_500905" align="aligncenter" width="595"]Най-опасните наследници на света излизат на светло Най-опасните наследници на света излизат на светло[/caption] Детството му също не е било съвсем нормално. Имал собствена зоологическа градина, в която имало екзотични животни като слонове. Но докато сутрин се забавлявал в нея, следобед често можел да види баща си, как размахва пистолет пред служител, когото е заплашил да убие, в същия малък рай. 05-deca-na-mafija Роден като Хуан Пабло Ескобар, наследникът на наркобоса тайно живее в Буенос Айрес под ново име - Себастиан Марокин. Първите 17 години от живота си, той прекарва в анонимност, заедно с баща си. Днес е на 39 години и не може да се примири с две неща - любовта към баща си и омразата към това, което е направил. [gallery ids="500904,500903,500902"]