Скандално: Хванаха Ивана в огромна измама за хиляди левове! (потресаващи разкрития)

Скандално: Хванаха Ивана в огромна измама за хиляди левове! (потресаващи разкрития)
5 (100%) 1 vote

Ивана набъркана в голяма измама с хиляди левове, феновете й в шок!

Певицата на народа Ивана доказа, че не само може да пее и да весели народа, но и да послъгва. При това със завидна вещина. Изпълнителката беше уличена в укриване на данъци за сумата над 130 000 лева. При това от фирми, които тя чевръсто прехвърлила на… клошари.

Припомняме, че преди няколко години Ивана започна да върти бизнес с италиански дрехи у нас, а имаше и транспортна фирма. За последната се говореше, че е наследена от бившия й любовник Митьо Очите.

Ивана

Ивана спипана в измама и скандално укриване на данъци

След като и двете фирми обаче претърпяха провал, Ивана набързо разпродала, каквото може да ниски цени, а след това прехвърлила кухите фирми на нищо неподозиращ клошар. Така народната дама се отървала от плащане на огромния размер данъци и излязла от водата сухичка.

Скандалът с нея е чутовен, но не само Ивана е хващана в подобни измами. Първата, която бе обвинена в това и получи данъчен ревизионен акт за внушителните 140 000 лева, беше Рени Нобела.

Случката се разигра още през 2011 година, когато Ренката се зае дори да обжалва в съда. Тогава обаче стана ясно, че бившият й вече съпруг Борис Пилософ е с регистрирани множество фирми за източване на ДДС. След това и той като Ивана сега, ги прехвърлял на бедни цигани.

Подобен бе и случаят на позабравената вече Екстра Нина, която навремето продаде фирмата си с около 80 000 лева дългове на млад бездомник от балчишкото село Оброчище.

„Това е стара и добре известна порочна схема, с която хитри длъжници изчистват дълговете и името си като се възползват от нищо неподозиращи бедни и неграмотни хора. А последните дори не могат да се защитят“, обясняват експерти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар