Краси Радков стана истински Шишо Бакшишо (Снимки по колко пици лапа)

Гласувайте за статията

Краси Радков го мори вълчи глад, нагъва пици в несвяс, актьорът гони 150 кила

Краси Радков бе спипан от фоторепортер да пазарува за следобедна закуска. Комикът на Слави толкова е нашишкавял. Че наистина прилича на екранния си герой Шишо Бакшишо. Станала е и като близнак на Любо Нейков. Не му отстъпва по шкембе и килограми.  Ако се притегли ще закове кантара на повече от 150 кила.

%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%81%d0%b8-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%ba%d0%be%d0%b2-3

Краси Радков

Радков бе щракнат да се поддава на кулинарно изкушение. На път за работното си място Краси напазарува четири големи семейни пици. Които едва успя да занесе до спрелия автомобил заради голямото си шкембе. Но той като един професионален разносвач на пици понесе вкусотиите с една ръка, предават от електронното издание  retro.bg.
За всеобщо учудване сатирикът се качи в чисто новото си БМВ. Което според разбирачи струва не по-малко от 120 хилядарки. Въпреки, че Гологлавия водещ не е прочут като голям плащач подчинения му от друго частна дейност  е захлебил за да се сдобие с мутренската си придобивка, клюкарстват негови колеги.

Ако се съди по огромния му корем едва ли ще се задоволи само с едно парче от пиците. Може да ги подели с хора от екипа. Но ако се съди от наднорменото му тегло поне една цяла ще погълне. Ако не и повече.

Случайните минувачи, които се натъкнаха на интересната гледка изкоментираха, че комикът го е налегнал вълчи глад. Други пък заподозряха, че с екранният Шишо Бакшишо с ядене лекува разстроените си нерви. Тъй като началникът му Слави е известен със злия си нрав. Радков бори агресията му с тъпкане като за световно. Не се страхува от повишения холестерол. Който може да му причини някой здравословен проблем заради наднорменото тегло.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар