Скандал: Сценаристите на Слави Трифонов спят на дебата за референдума!

Гласувайте за статията

Сценаристите на Слави Трифонов вбесиха с поведението си, неадекватно е!

Сценаристът на Слави Трифонов проспа цялата дискусия на мажоритарния вот. Тошко Йорданов дори похъркваше по време на усилените дебати в парламента.

Депутатите по това време усилено разискваха дали да приемат тази мажоритарна система, за която хората гласуваха в референдума на неговия шеф Слави Трифонов или не по време на президентските избори.

Слави Трифонов

Чуднички сценаристи си има Слави Трифонов

Но с това не се изчерпваше гафа. Плътно до него седеше негов колега. Той пък не си вдигна главата от телефона си по време на целия дебат.

Докато народните представители изтъкваха версиите и доводите си в една или друга посока, той нещо си разцъкваше по телефона и не спря дори за миг. Тези снимки обиколиха Интернет пространството и предизвикаха лавина от възмутени коментари.

„Не ги е срам! Изобщо не се интересуват от болката на народа! Гледат само и единствено собствените си интереси и нищо не ги вълнува повече от това! Мамини идиоти….

Използват гласа на народа, за да се нагушат и да са само те добре! Нямат нищо в гащите си, за да участват в обществените дебати.

Изобщо не им пука какво пише в закона и ще се подобри ли положението на българите, ако депутатите гласуват тази система”, са само част от възмутителните реплики на хората.

Но в Народното събрание обсъждането на мажоритарния вот в референдума на Слави Трифонов продължава. Разискванията се люлеят от едната до другата крайност.

На обсъждането присъстваха не само народни представители, но и експерти по този въпрос.

Според депутата Юлий Павлов в Европа се използва много повече пропорционалната, отколкото мажоритарната система.

Голяма част от неговите колеги се обявиха против твърдия мажоритарен вот, като казаха, че най-добре е за следващите избори да има смесена система за гласуване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар