Рапърът разкри истината за отношенията си с Ася Капчикова!

Рапърът Dee призна истината за себе си и Ася Капчикова. Преди това обаче той заяви, че не се чувства победител. Въпреки че стана фаворит във втори сезон на текезесарското шоу по Би Ти Ви „Фермата” той не е много горд с победата си. Според скандалният хип-хоп певец в шоуто той се научил на някои умения. Забавлявал се и според него липсата на алкохол го е направил фаворит. [caption id="attachment_500790" align="alignright" width="300"]Ася Капчикова Ася Капчикова и репърът нямат нищо лично помежду си[/caption] Той е доволен, че само два-три пъти във „Фермата” е посегнал към чашката, като през останалото време се е въздържал от спиртните напитки. Това му помогнало да се отърве от алкохолните изпарения, тъй като цяло лято го е правил. През топлите месеци той е бил непрекъснато на участия, в които алкохола е бил неизменна част от неговото ежедневие на певец. Сега вече се е взел в ръце и се чувства доволен от постигнатото сред останалите играчи. Рапърът Dee проговори и за отношенията си с красивата Деси. Той е категоричен, че отношенията им ще се запазят на приятелско ниво. За него тя е красива, умна и очарователна. „Деси е страхотна като човек, супер дама и много очарователна. Но аз съм си такъв, обичам да флиртувам с жените. Аз съм певец и на моите участия искам дамите да се чувстват желани, обичани и да ги усмихвам. На клипа с избраните ми моменти във „Фермата” се вижда, че аз флиртувам с всяка една от жените вътре. Такъв съм си, обичам да флиртувам. Дори нямаше дама, която да не я докосна по задните части във „Фермата”. Това е част от мен, по-силно е, защото аз съм момче и обичам да ми е готино”, разкрива същността си скандалния музикант.

Рапърът разкри и за отношенията си с плеймейтката Ася Капчикова. Той каза, че с бившата на Криско се познавали отдавна, още преди тя да стане известна и преди да стане Мис Плеймейт 2015.

Дори двамата ходили по участия и на турнири. Дори моделката участвала в едно от най-хубавите му видия. Dee сподели също, че двамата с Ася ще продължат приятелските си отношения. А това, че когато я разтривал и й казал в шоуто, че ще я „плющи”, било само закачка и Капчикова добре разбирала, че това е само в кръга на шегата.