Какво се случва с Радина Кърджилова?

Актрисата е изпаднала в тежка депресия
0

Актрисата е изпаднала в тежка депресия

Актрисата Радина Кърджилова се намира в доста тежко положение.

От обкръжението на актрисата издават, че е изпаднала в тежка депресия заради бебето. Тя до такава степен се е вманиачила в малкия Христо, че не се отделя от него и за миг.

Припомняме, че любимата на Деян Донков е решена да отгледа сина им сама, без помощ от баби и дядовци. Това обаче доста я натоварва, защото където е Радина Кърджилова, плътно с нея е и бебето.

Макар да са минали само няколко месеца и тя да не се е възстановила напълно, прецени, че е време да се върне отново на театралната сцена.
Това обаче в никакъв случай не означава, че Радина Кърджилова ще зареже невръстния си син.
Напротив, тя е толкова вманиачена, че не го оставя и за минута.

Радина Кърджилова
Актрисата е изпаднала в тежка депресия

Тя е непрекъснато с малкия си син, с когото не само учи ролите, а и репетира. Често пъти дори го кърми по време на репетициите.
Радина Кърджилова няма доверие на никого, че може да се грижи толкова добре за наследника й, колкото го прави тя.
Актрисата дори отхвърляла съветите от свои близки приятелки с деца, тъй като смята, че тя самата се оправя най-добре.

Единственият, на чиито грижи все пак оставя бебето от време на време, е половинката й Деян Донков. Опитът от първото му дете бил много полезен за нея.
По всичко личи, че за актьорското семейство театърът заема едно от най-важните места в живота им като се има предвид, че Деян Донков бил на сцената само пет часа, след като сина му се появил на бял свят.

Въпреки, че този момент бил един от най-напрегнатите в живота му и само той си знае какво е преживял и за какво е мислил по-напред, успял да овладее емоциите си и се държал абсолютно професионално, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.