Разшифроваха пророчеството на Слава Севрюкова за България

Разшифроваха пророчеството на Слава Севрюкова за България
5 (100%) 2 votes

Задават се добри дни за страната ни

Топ ясновидецът Георги Петков успя да разшифрова пророчествата на Слава Севрюкова за България.

Гадателят потвърди пророчеството на Слава Севрюкова, което тя направи в края на 90-те години. Тогава гадателката предрече, че страната ни все пак ще се измъкне от тежката криза, а нейна спасителка ще бъде жена, която по пътя си ще срещне подкрепата на мъж.

Младият господин ще е човекът, който ще изиграе ключова роля за обединението на нациите по света и ще стане посланик на ООН, посочва ясновидецът, позовавайки се на гаданията на Слава Севрюкова.
Георги Петков твърди, че дамата, която ще спаси страната ни, е преродената Мария-Магдалена.

Слава Севрюкова

Задават се добри дни за страната ни

През следващата година именно тази жена ще изгрее на политическата сцена и ще избави България от всички беди. Тя е избраницата на Бог, а мъжът, който ще й помогне, е прероденият Давид, твърди Георги Петков.
Гадателят, разшифровал пророчеството на Слава Севрюкова твърди, че този човек ще се прочуе по целия свят.

Ясновидецът от Горна Оряховица е убеден, че българското общество е заложник на греховете на политическите фигури, които управляват страната.
Според него народът е изкупителната жертва, която плаща греховете на управниците от предишните им животи.

Той посочва, че през Х век по земите ни пристигнали божии пратеници, които били натоварени със задачата да спасят народа от всички беди.
Те обаче били изгорени на клада по заповед на царя. Именно заради това му прегрешение народът бил наказан с тежки изпитания, които плащаме и до днес.

Ясновидецът, разшифровал гаданието на Слава Севрюкова е категоричен, че това е и причината, заради която народът ни е бил под византийско и турско робство.
Георги Петков, който е по-известен като горнооряховския Едгар Кейси е убеден, че прокобата над страната ни ще приключи през следващата година.
Той посочва, че в периода 2017-2018 г. България ще излезе не само от икономическата и политическата криза, а и от духовната такава, пише webnovinar.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар