Проф. Божидар Димитров направи скандални разкрития за „Агнешките главички”

Кръгът се тресе от страх от Бойко Борисов
0

Кръгът се тресе от страх от Бойко Борисов

Проф. Божидар Димитров направи скандални разкрития за т.нар. „Агнешки главички”.

Той обяви, че след като е излязъл от нелегалност, кръгът „Агнешки главички” се е захванал с изключително манипулативна атака срещу премиера в оставка Бойко Борисов.
Според проф. Божидар Димитров очевидно банкерът-беглец Цветан Василев, Иво Прокопиев, Иван Костов и тяхното отроче Радан Кънев са изпаднали в тотална паника. Те със сигурност се страхуват от евентуалното завръщане на Бойко Борисов на власт.

Проф. Божидар Димитров посочи, че кръгът „Агнешки главички” много правилно преценяват, че Бойко Борисов се е превърнал в сериозна политическа фигура.

Божидар Димитров
Кръгът се тресе от страх от Бойко Борисов

Те си дават сметка, че при нови избори Бойко Борисов би могъл да спечели с пълно мнозинство и да състави собствено правителство.

Историкът е категоричен, че техният „запъртък” начело с Радан Кънев едва ли ще успее да премине четирипроцентовата бариера.
Това е една от причините за неспирните яростни атаки от страна на кръга „Агнешки главички”, категоричен е Димитров.

Що се отнася до десния проект, който готвят Иво Прокопиев и Радан Кънев, проф. Божидар Димитров посочи, че едва ли ще излезе нещо от този проект. Той поясни, че при демокрация, всеки един проект трябва да има хора, които ще гласуват за него и допълни, че не знае кой в страната ни би се доверил на тези хора особено, ако се гласува предложението за мажоритарен вот.

Проф. Божидар Димитров даде отговор и на въпроса защо бившият министър на правосъдието Христо Иванов започна да клевети бившите си колеги Меглена Кунева и Петър Москов.
Той припомни, че Реформаторският блок също бе един „запъртък”, в който бяха събрани пет партии, а на моменти и повече.
Тези политически сили нямат нищо общо помежду си.

Историкът припомни, че партията на Кунева и Радан Кънев, зад който стои Иван Костов не криеха непоносимостта си още от самото начало. Те не само че не си говореха помежду си, а и се ругаеха.
Той припомни, че именно Миглена Кунева бе тази, която пращаше Христо Иванов в психиатрична клиника, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.