Шок: Страшно нещо се случва със София в „София Ден и Нощ“! (още подробности)

Шок: Страшно нещо се случва със София в „София Ден и Нощ“! (още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

София от „София Ден и Нощ“ яко ще загази и ще изплаши приятелите си!

Неочаквани обрати, болезнени тайни и жестоки разкрития ще вгорчат дните на съквартирантите в най-известната квартира в столицата – тази от сериала „София Ден и Нощ“.

Тази седмица зрителите ще могат да гледат епизодите всяка вечер от понеделник до петък от 22 часа по Нова телевизия, за да станат свидетели на нечуваните досега обрати. Ще се сблъскаме и с не една от перипетиите на симпатягите, коя от коя по-тежки.

София Ден и Нощ

София от „София Ден и Нощ“ се влошава драстично, здравето й е под заплаха

Най-зле обаче ще е положението на София от „София Ден и Нощ“, която се зае с нелеката задача да отслабне, за да направи кариера на певица. За целта обаче Софи престана да се храни напълно и дни наред живееше единствено на глад, съчетан с мистериозни хапчета, които гълташе на килограм.

Тази вечер тя ще има щастието да се срещне лично с Етиен Леви, който да й направи прослушване и да й даде ценни съвети, но нищо няма да се получе. София ще се окаже напълно изтощена, няма да пее добре, а накрая ще колабира в ръцете на Леви, за да го изтормози съвсем.

Ако не се стегне и не се вземе в ръце, София сама застрашава здравето си и това може да й излезе повече от солено. От друга страна ще видим как Симона за първи път започва да се съмнява в Асен и не след дълго ще бъде смазана от истината за него и богаташката щерка Райна.

Това ли ще е краят на връзката им и какво ще стане и с Дани и Галя, след като Дани продължава да упорства и да страни от нея. Той пък ще получи апетитно предложение от Клементина да направи изложба в Прага. Ще замине ли и какво ще стане с останалите съквартиранти, предстои да разберем ако следим „София Ден и Нощ“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар