Бойко Борисов изпусна напрежението (ФОТО)

Бойко Борисов изпусна напрежението (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Премиерът в оставка се чувства зареден след тази разходка

Няма никакво съмнение, че напоследък на премиера в оставка Бойко Борисов напрежението му идва в повече.

През уикенда той успя да намери начин да разпусне от напрежението и скандалите, които тресат държавата. За целта Бойко Борисов избра релакс сред природата и по-специално на Витоша.

Очевидци разкриват, че Бойко Борисов си направил дълга и приятна разходка в планината. Няколкото часа, които прекарал сред природата на свеж въздух му се отразили много добре.
Единственото, за което съжалява е, че не може да прави подобни разходки толкова често, колкото му се иска.

Бойко Борисов

Премиерът в оставка се чувства зареден след тази разходка

Предвид множеството му задачи и натоварения му график, му остава много малко време за подобни глезотии.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не пропусна да се похвали и сам за разходката сред природата на Витоша. Той публикува снимка в профила си с текст: „Разходката на Витоша”.

За пореден път премиерът в оставка успя да предизвика истински фурор с появата си. Той не остана незабелязан от множеството туристи, които традиционно атакуват алеите на софийската планина при добри метеорологични условия.
През изминалия уикенд условията наистина бяха много добри за разходка в планината. За съжаление обаче тези дни няма да позволят такава екстра. Припомняме, че синоптиците алармираха, че тази година зимата идва доста по-рано.

Температурите вече са с десет градуса по-ниски, а на много места преваляванията от дъжд преминаха в сняг. Синоптиците обявиха жълт код за цялата страна за сняг и поледици. От Агенця „Пътна инфраструктура” призоваха водачите на моторни превозни средства да не тръгват на път, ако не са подготвени за зимата.

Предвид очакваното усложнение на обстановката Бойко Борисов разпореди на областните управители да следят изкъсо изпълнението на дейностите по почистването на пътните настилки от републиканската и общинските пътни мрежи.
Той получи уверение от АПИ и МРРБ, че на територията на страната вече са разположени 3120 почистващи машини, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар