Мария Игнатова се поболя

Цената на славата е твърде висока
0
5/5 - (1 vote)

Цената на славата е твърде висока

Звездната блондинка Мария Игнатова се поболя.

В последно време половинката на Димитър Рачков се опитва отчаяно да открие баланса, за да си върне отново спокойствието в живота.
Силният стрес и постоянните тревоги са превърнали Мария Игнатова в кълбо от нерви. Тя е сериозно притеснена за състоянието си и признава, че това е сериозен проблем, с който се опитва да се пребори, пише „България днес”.

Покрай множеството й служебни ангажименти напоследък Мария Игнатова намира все по-малко време за релакс. Стигнало се е дотам, че вече е на предела на силите си. Състоянието й наистина е доста сериозно и ако не вземе някакви мерки в най-скоро време, проблемът ще се задълбочи още повече.

Мария Игнатова
Цената на славата е твърде висока

Мария Игнатова споделя, че преди време често пъти излизала по заведения и това бил нейният начин за разтоварване. Напоследък обаче се чувства толкова изтощена, че няма желание да ходи по заведения. Мечтае си да се прибере у дома и да се отдаде на почивка, но почти не й остава време за тази екстра.

За капак на всичко поради постоянните й откази да излезе навън, приятелите на Мария Игнатова започнали да й подмятат все по-често, че се е превърнала в бабичка.
Тя обаче признава, че не може да се справи с ежедневния стрес и това я съсипва.

Любимата на актьора Димитър Рачков споделя, че заради множеството служебни задължения все по-често изпитва чувство на вина към него и децата. Причината е, че поради липсата на време пренебрегва не само любимия си, а и двете деца – неговият син – Димитър джуниър и нейния – Виктор.

Това е нещото, което й тежи най-много, но като погледне ангажиментите си занапред не вижда как може да промени нещата.
По всичко личи, че цената на славата е доста висока и не всеки е в състояние да я плати, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.