Антон Хекимян изуми всички

Антон Хекимян изуми всички
5 (100%) 1 vote

Журналистът е страшно грижовен към родителите си

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви „Тази сутрин” – Антон Хекимян успя да изуми всички.

Определено няма да сгрешим, ако кажем, че Антон Хекимян е синът мечта. Преди броени дни той намерил прозорче в изключително натоварения си график, за да забере майка си от автогарата в София.
Тя пристигнала на гости при сина си от родната Стара Загора.

Предполага се, че майката на Антон Хекимян е останала при него само за няколко дни и едва ли е имала възможността да го види за дълго.
Съседи разкриват, че след като журналистът оставил майка си в дома си, който се намира близо до Южния парк, веднага отпрашил в обратна посока към работното си място, където преминава по-голямата част от времето му.

Антон Хекимян

Журналистът е страшно грижовен към родителите си

Родителката обае е не по-малко грижовна към сина си, макар и вече пораснал. Преди известно време тя гостува в едно от предаванията, където сподели, че всяка сутрин звъни точно в 5 ч. на сина си, за да го събуди. По този начин водещият на сутрешния блок е сигурен, че няма да се успи за работа и да стане някакъв гаф.
Мама Златка давала всичко от себе си, 32-годишният й син да няма проблеми. Така и тя е спокойна, че няма да закъснее и да има ядове на работното си място.

Антон Хекимян никога не е крил от широката общественост, че е много привързан към родителите си. И до днес той се допитва до тях за всяко важно решение. Споделя, че от малък е свикнал така с тази разлика, че сега неговата дума е последна, но винаги взима под внимание мнението на родителите му.
При все, че поема риска да бъде определен като мамино синче, журналистът не се отказва от старите си навици.

Той е от хората, които умеят да балансират нещата по завиден начин като се има предвид, че лятото намери време за кратка почивка с родителите си, след което се отдаде на релакс с дългогодишната си изгора Василена Гръбчева, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар