Бомба: Жана Бергендорф взриви с решението си!

Бомба: Жана Бергендорф взриви с решението си!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф е на път да промени живота си – а дано!

Жана Бергендорф може би си е взела поука. Скандалната певица близо месец бе в Къщата на ВИП Брадър. Там огнената изпълнителка не спираше да прави сцени и скандали, и дори омръзна на най-търпеливите съквартиранти.

Мнозина заподозряха, че поведението й е в резултата на чистенето от коката, която тя е приемала преди да влезе в най-известната къща.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф реши да промени изцяло живота си

Жана Бергендорф на два пъти бе спипана с вредните вещества. Първият път тя бе арестувана, защото в долма й ченгетата откриха дрога.

Това се случи след подаден сигнал от комшиите, които чули певицата и танцьора Лео, нейно гадже, да се карат и бият. Така Жана и Лео попаднаха зад решетките и по-късно бяха освободени срещу парична гаранция.

За втори път тя сгафи, след като предизвика катастрофа на морето. Тогава униформените я спипаха и констатираха, че изпълнителката на „Самурай” се е нашмъркала и отново е залитнала към вредните вещества.

Сега обаче поп дивата се е взела в ръце. След като излезе от шоуто, тя се отдала на служебните си ангажименти. В дискотека във Варна тя взривили гостите на заведението.

Огнената изпълнителка била облечена като доста фрапантна дама, далеч по-екстравагантно и от скандалните плеймейтки. Тя се появила пред клиентите на нощния клуб с къси панталони, фигурален чорапогащник, ботуши тип „чизми” и коса в лилавата гама.

Стайлингът на хип-хоп дивата се допълвал от неизменните й обеци по ушите, носа и лицето, дори по пръстите й.

Жана Бергендорф сериозно се е заела да изчисти имиджа си. Противно на слуховете, че е закоравяла наркоманка, изпълнителката на „Самурай” демонстрирала доста адекватно и зряло поведение на сцената и зад кулисите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар