Шок разкритие за Малкото коте на Божинов: Ето каква се оказа Бояна, която набутаха и в „София Ден и Нощ“!

Шок разкритие за Малкото коте на Божинов: Ето каква се оказа Бояна, която набутаха и в „София Ден и Нощ“!
4.67 (93.33%) 3 votes

Бояна Генова определено знае как да си пробива път в живота!

Всички помним така нареченото малко коте, на което Валери Божинов най-безсрамно предлагаше мръсотии в интернет. Да, става дума точно за хасковлийката Бояна Генова, която моментално яхна скандала с футболиста, надушвайки в него отличен пиар.

Днес славата й се разнесе и още по-далеч, тъй като Бояна Генова някак си успя да се добере и до най-гледания сериал у нас – култовият за тийнейджърите „София Ден и Нощ“. Там екс любовницата на Божинов го играе любовница на Марио – към днешна дата вече зарязаната любовница, защото въпросният й би шута.

Бояна Генова

Бояна Генова се намърда и в „София Ден и Нощ“, оправна се оказа момата

Ролята на Бояна в сериала не се различава особено с нейното Аз в реалния живот. С „малката“ разлика, че героинята й не се занимава с най-древната професия, а е стюардеса. Не, не бързайте да се кокорите и да махате пренебрежително с ръка на поредните „измислици за горкото“ момиче.

Достоверни източници, занимавали се обстойно с делото срещу Росен Чолов – Чолата разкриха скандалната истина, че Бояна Генова е работила за мъжа на Ирена Милянкова като… момиче на повикване, пише вестник „Таблоид“.

Това става, когато Бояна е още на 19 години, а Чолата вижда в нея огромен потенциал. От хасковска манекенка, тя бързо преминава на тарифа от 1000 лева за обслужване на богати клиенти, бизнесмени и политици, а Чолата усърдно прибирал половината от заработеното.

Бояна Генова напуска родния си град и се мести в столицата отново заради връзките си с мутри от ъндърграунда. Тя движила с Къци Маймуната още докато била ученичка, но ревнивата му жена заплашила да й направи живота тъмно черен и Боянчето си била камшика с 300 към София.

Днес тя се изживява като актриса, но всички знаят, че в „София Ден и Нощ“ печалбата се изразява повече в слава, отколкото в пари. Така че как Бояна припечелва за живота, който води, можем само да гадаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар