Ненчев замеси Румен Радев в нов скандал

Ненчев замеси Румен Радев в нов скандал
5 (100%) 1 vote

Военният министър в оставка размахваше гневно лист в лицето на Хекимян

Военният министър в оставка Николай Ненчев замеси новоизбрания президент ген. Румен Радев в нов скандал.

Ненчев не скри, че се чувства омерзен от това, че е посочено, че действително е разпоредил договор към РСК за МИГ-овете. Освен това се посочва, че министърът в оставка е нанесъл щети за ремонта на един самолет.
Това изплака Николай Ненчев в студиото на Антон Хекимян по Би Ти Ви.

Министърът в оставка посочи, че има едно рамково споразумение, което в никакъв случай не го задължава. Той подчерта, че има едни изводи и един документ. Що се отнася за обвиненията по нанесените вреди за ремонтите на самолетите, Ненчев посочи, че се е ръководил от експертния доклад на ген. Румен Радев от 2014 г.

Румен Радев

Военният министър в оставка размахваше гневно лист в лицето на Хекимян

Николай Ненчев посочи, че няма какво повече да каже по темата, но подчерта, че докладът е от 2014 г. към тогавашния министър и на него не му е оставало нищо друго, освен да се придържа изцяло към написаното.

През цялото време Николай Ненчев размахваше яростно листа в лицето на Антон Хекимян и по думите му правеше опит да обори лъжите, в които го обвиняват.
Очевидно обаче министърът в оставка не отчете факта, че обвиненията за престъпленията по служба, които получи, са от Прокуратурата, а не от политическите му опоненти и най-вече ген. Румен Радев.

На финала на словоизлиянието си, военният министър в оставка Николай Ненчев изрева, че срещу него са били използвани СРС-та и не е ясно какво се е случило с материалите от тях.

Припомняме, че това е поредният скандал, в който се прави опит да бъде забъркан новоизбраният президент ген. Румен Радев.
Той все още не е встъпил в длъжност, а скандалите около него сякаш не спират да кипят, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар