Илияна Йотова направи скандални разкрития за бежанците

Илияна Йотова направи скандални разкрития за бежанците
5 (100%) 1 vote

Вицепрезидентът разкри как Брюксел ще ни прецака

Новият вицепрезидент Илияна Йотова направи скандални разкрития за бежанците.

Преди да сюрпризира зрителите в понеделник сутрин със скандалните разкрития, Илияна Йотова посочи, че двамата с ген. Румен Радев са добри партньори и според нея това е проличало по време на кампанията.
В ефира на Нова тв новоизбраният вицепрезидент посочи, че времето лети много бързо, но ще се опита да довърши някои законодателни инициативи в Европейския парламент.
Тя бе категорична, че трябва да ги приключи, защото са от огромна важност за страната ни.

Илияна Йотова сподели, че е успяла да запази голяма част от приятелите и колегите си от телевизията и допълни, че близо десетилетие е била ръководител на пресцентъра на БСП.

Илияна Йотова

Вицепрезидентът разкри как Брюксел ще ни прецака

Що се отнася до въпроса дали руският президент Владимир Путин харесва новата президентска двойка на Република България, Илияна Йотова отговори, че не разполага с такава информация.
Тя бе категорична, че подобни твърдения са абсолютно несъстоятелни и подчерта, че цялата кампания и начина, по който хората са гласували, са достатъчно показателни.

Според нея решението на премиера Бойко Борисов да премести бежанците по границата не е правилно, тъй като всява допълнително напрежение.
Илияна Йотова е категорична, че това, което се случи в Харманли ще е като детска игра на фона на това, което може да стане.

Тя разкри, че още през август е било ясно, че там нещата са извън контрол.
Самата тя била там, но не я допуснали да влезе, тъй като се опасявали, че може да се зарази с нещо.

Илияна Йотова заостри вниманието върху това колко лошо Брюксел ще ни прецака с бежанците.
Тя е категорична, че освен към Вишеградската четворка, е необходимо да се обърнем към Испания и Дания и добави, че в Европа е приет нов документ, който цели промяна. Тази промяна обаче ще е много лоша за нас, посочи Йотова, тъй като ще се иска бежанците, които влизат през стланата ни в ЕС да останат да се социализират в България или в първата страна, в която са влезли, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар