Йорданка Христова взриви ефира

Йорданка Христова взриви ефира
5 (100%) 1 vote

Твърди, че в началото на кариерата си, е била много опасна

Известната певица Йорданка Христова взриви ефира на Нова тв с откровенията си.

Тя разбира се не пропусна да се похвали, че е в отлична форма, при все че е на 73 години.
В изповедта за живота си Йорданка Христова посочи, че най-много обича слънцето и приятелите си.

Певицата сподели, че някак си успява да преживее всички житейски трагедии и допълни, че с годините душевното ти състояние започва да се изписва на лицето ти. Категорична е, че никога в живота си не е играла роля, нито пък е търсила обяснение за успехите си.

Спомня си, че в началото на кариерата си била „много опасна” и поради тази причина била харесвана единствено от представителите на силния пол. С течение на годините обаче се превърнала в „безопасна игла” и жените също започнали да я харесват.

Йорданка Христова

Твърди, че в началото на кариерата си, е била много опасна

Преди години един гадател казал на Йорданка Христова, че прилича на Мона Лиза. Тя самата е наясно, че притежава не само талант, а и магнетизъм, но посочва, че никога не е била вкопчена с две ръце в кариерата си.

Успехът застига Йорданка Христова през 60-те години.
През 1963 г., тя постъпва в школата за естрадни певци и получава покана от Вили Казасян да пее с тях в Студио 5.

Една година по-късно публиката я изкарала на бис, а програмата не можела да се разцепва. След тази случка я нареждали последна в програмата, за да не я разваля.
Що се отнася до брака й с Георги Стоичков, отношенията й със свекър й Григор Стоичков и с колегите й, Йорданка Христова е категорична, че не е променила държанието си във времето.

Не крие, че в интимния й кръг са били доста партийни величия от миналото. Често се е срещала и с Тодор Живков. Посочва, че разликата между него и Бойко Борисов е, че с него не си е правила селфита и не я е прегръщал, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар