Лора Крумова стана за резил в столичен мол

Лора Крумова стана за резил в столичен мол
5 (100%) 1 vote

Лора Крумова прикова погледите в столичен мол

Лора Крумова стана за резил в столичен мол. Устатата блондинка прикова погледите на посетителите и успя да привлече вниманието им.

Пред клиентите на търговския център тв водещата изригна със страшна сила, научи Ретро. Причина за гневния й изблик стана малкият Явор. Мъникът подлуди майка си. С влизането си в мола малкият започнал да тича в огромния коридор – нещо, което прави всяко дете на възрастта му.

Но очевидно точно в този момент на Лора Крумова не й било до тичане покрай Явор. Блондинката се разкрещяла на мъника. А виковете й не останали незабелязани от останалите посетители, които веднага я разпознали.

Викайки, разгневената майка догонила сина си. Сграбчила го за ръката. Ядосаната Крумова дори вдигнала ръка на мъника. Но не го ударила заради вперените в нея погледи. След случката журналистката се затъпила към паркинга, носейки плачещия Явор.

Малкият навърши три годинки тази есен. Както вече стана ясно, той не посещава детска градина по желание на неговата майка.

Лора Крумова е една от малкото тв водещи, родом от столицата. Семейството й живее в квартал „Захарна фабрика“. Там е минало детството на Крумова. В съседство до родния дом на водещата е и бащината къща на Георги Христов.

Лора Крумова

Лора Крумова стана за резил

Блондинката не крие, че е била отгледана и възпитана от своята баба Цветанка. Именно на нея решила да повери и грижите за малкия Явор. Мъникът е по цял ден с прабаба си.

Самата Лора Крумова не крие, че предпочита домакинските задължения, отколкото работата в телевизията. Въпреки, че държи първото място в ефир, понякога й се иска да излезе в дълъг отпуск и да се посвети единствено на семейството си.

Тя се върна на работа след като майчинството й приключи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар