Голямо щастие сполетя Цвети Стоянова

Гласувайте за статията

Най-голямата мечта на Цвети Стоянова е на път да се сбъдне

Оцелялата по чудо след скок от шестия етаж Цвети Стоянова е на път да сбъдне най-голямата си мечта. От години красавицата мечтае да свърже живота си с този на Александър Любенов. Двамата имат връзка от пет години.

Мечтата й е на път да се осъществи. Преди няколко дни футболистът предложил брак на гимнастичката. Двамата са решили да узаконят връзката си тази пролет.

Цвети Стоянова все още се възстановява. Поради тази причина двамата влюбени решили да изчакат със сватбата до пролетта. След няколко дни красавицата заминава за Германия, където ще се оперира. Предстоят й още няколко операции. Но страшното за нея вече отмина.

Малко след инцидента се появиха слухове, че нейният любим е отговорен за случилото се. Според информацията в жълтата преса, дни преди грацията да предприеме отчаяното действие, футболистът й заявил, че иска да се разделят.

Но след инцидента Александър Любенов осъзнал, че Цвети е жената, с която желае да остарее. Футболистът решил, че повече няма смисъл да отлага и й предложил брак, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Информацията в медиите гласи, че дни преди изписването й от „Пирогов“ той се заел да търси квартира за двамата. Двойката вече живее под един покрив.

Цветелина Стоянова

Цвети Стоянова минава под венчилото идната пролет

Преди седмица двамата влюбени се появиха заедно на бенефиса в „Аремна Армеец“. По всичко личи, че Сашо не се отделя за миг от любимата си. Той дори отказа трансфера в Пловдив и помоли да бъде върнат отново в столицата, за да е по-близо до любимата си.

Както вече стана ясно, момичетата от ансамбъла планират екскурзия до Ибиса. Грациите ще пътуват до там след като Цвети се възстанови напълно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар