След години раздяла: Ето какво направи Миро за Галка!

След години раздяла: Ето какво направи Миро за Галка!
5 (100%) 1 vote

Миро прости на Галка, двамата отново са приятели след години раздяла!

Миро зарови томахавката с дуетната си половинка от миналото Галка. Цели осем години двамата певци бяха в студена война, но сега изпълнителят най-после е простил на колежката си.

Феновете на емблематичния дует в миналото „Каризма” най-после си подадоха ръка, макари символично.

Миро

Миро най-сетне реши да изчисти отношенията си с Галка

Миро и Галка най-накрая са решили да забравят старите дрязги и да оставят зад гърба всичко лошо и това, което ги е разделило. Миро обаче не може да отрече, че именно известия дует го направи суперзвезда.

Причината за раздялата били отново финикийските знаци. Според клюката в началото на кариерата си и по-късно Галка непрекъснато била на издръжка на Мирослав.

Той й давал пари, защото тя все закъсвала. Но в един момент тя забравяла да ги върне, въпреки обещанието й и това нагнетило отношенията помежду им.

Освен това изпълнителката непрекъснато идвала в неговата компания и все пиела и хапвала на аванта. В един момент, въпреки кроткия си нрав, Миро не издържал и отказал повече сда я спонсорира.

Наскоро рапъра DEE сподели в шоуто „Фермата” още една неприятна истина за Галка. В миналото, преди да замине за Лондон, той и тя щели да правят дует. Събрали пари от спонсори и според думите на скандалния рапър Галка си ги присвоила и след това запрашила за Острова.

Така нито върнала парите на спонсорите, нито направила концерт с хип-хоп изпълнителя. В страната на кралица Елизабет

Втора Галка напълно е изоставила музикалната си кариера. Тя работи в казино и няма намерение да се връща в родината заради това, което е сътворила тук.

Вероятно прошката на Миро е подбудена от съпругата му. Сега той е със сменен статут. Певецът също вярвал, че трябва да прости и изчисти разногласията от миналото си с дуетната си половинка и затова решил да й прости.

С половинката си Ели вярвали, че колкото по-малко багаж носели от миналото, толкова повече щастие и късмет ще имат в бъдещето.

Миро и Ели дори я поканили на сватбата си на гръцкия остров. Тя останала много изненадана, изпратила подарък и поздравления, но не успяла да пристигне на тържеството.

Но това е началото на новите отношения между бившите дуетни половинки, смятат от обкръжението на певеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар