Бомба: Виж какво правят ген. Румен Радев и съпругата му, докато в Харманли ври и кипи! (още подробности)

Бомба: Виж какво правят ген. Румен Радев и съпругата му, докато в Харманли ври и кипи! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Президентът ген. Румен Радев и първата дама Десислава Генчева втрещиха с действията си!

Дни наред държавата ври и кипи заради ужаса в бежанския лагер в Харманли. Наложи се дори премиерът в оставка Бойко Борисов да отмени всичките си ангажименти и пътувания зад граница, за да отиде по спешност на мястото и да спасява обстановката.

Същото би трябвало да направи и новият президент на Републиката ген. Румен Радев, категорични са коментатори и политолози. Само че това не стана. Нещо повече – вместо да отпътува незабавно за Харманли, Румен Радев взе жена си Десислава Генчева под ръка и двамата най-спокойно отидоха на… опера.

Румен Радев

Докато в Харманли ври и кипи, президентът Румен Радев заведе жена си Десислава Генчева на опера

Президентът и първата дама с удоволствие изгледаха операта „Силата на съдбата“ от Джузепе Верди като в залата на софийската опера зрители дори ги посрещнаха с овации.

Очевидци на събитието с потрес разказаха, че новият президент и жена му са охранявани повече и от все още действащия държавен глава Росен Плевнелиев, а операта е бъкала от хора на НСО.

„В това няма нищо лошо. Все пак по-добре е да видиш президента си на опера, отколкото в някой чалга клуб, нали?! Друг е въпросът – нека ходи човекът на културни събития, но сега ли беше моментът?! В Харманли българите се тресат от страх и ужас, на практика замириса на война, а президентската двойка се кефи на песнопения“, сащисани коментират източниците.

И не пропускат да добавят, че каквито и мизерии да е направил досега Бойко Борисов, чест му прави, че е взел присърце кошмара с бежанците и моментално е взел мерки за предотвратяването на още по-голям ужас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар