Приеха Гери Дончева по спешност в болница: Какво е състоянието й?!

Приеха Гери Дончева по спешност в болница: Какво е състоянието й?!
5 (100%) 1 vote

Гери Дончева приета по спешност в болница Токуда!

Гери Дончева е приета по спешност в болница. Моделката лежи в „Токуда” с неизяснена диагноза. Лекарите не знаят точно какво й е.

Тя имала силни болки в корема и докторите предположили, че има проблеми с апандисита. Дори подготвили красавицата за операция, но впоследствие се оказало, че не била тази причината за болките й в корема.

Гери Дончева

Гери Дончева изплаши силно близките си

„Бях приета в болницата с адски болки в корема. Лекарите така и не разбраха какво ми е, предположиха, че имам проблеми с апандисита. Но се оказа, че не той е причината за болките ми. Дори ме бяха приготвили за операция, но се разбра, че не той е причинява болките ми” каза моделката.

В момента тя е на системи, като докторите са сигурни, че има някакво възпаление, но не знаят точно кой е проблемния орган.

Дори й бил направен и ядрено-магнитен резонанс, за да видят на какво се дължат болежките й.

Гери Дончева бе една от участничките в реалите формата по Би Ти Ви „Фермата”. Тя излезе след оспорван двубой от текезесарското шоу с Юлиана Попдимитрова.

Съперничката й получи служебна победа, защото по време на надпреварата Гери Дончева имаше болки в корема и раната й се разши.

Красавицата така и не спомена какво точно има от здравословно естество. Оказа се, че имала гинекологичен проблем и била оперирана преди да влезе в шоуто.

Но помолила продуцентите Андрей Арнаудов и Иван Христов да не споменават за проблема й, за да не я съжаляват останалите и да се съревновава с тях докрай. Както и да изпита волята си да живее при примитивните условия на фермата от миналия век.

По време на целия си престой Гери Дончева нито веднъж не се оплака, не се ската от тежката работа и се труди наравно с останалите. Едва след като излезе от формата колегите й разбраха какво й се е случило.

Преди „Фермата” тя каза в интервю, че била на тежки благотворителни мисии в Камбоджа и Виетнам. Относно проблемите й с бившото й гадже Костас, който в момента я съди заради хотела й на морето „Мида”, тя е категорична, че той го прави от ревност.

Двамата били гаджета преди пет години, но той все още не можел да я забрави и затова търсел „под вола теле”, категорична е знойната манекенка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар