Бомба: Бутат Севда Шишманова за шеф на БНТ!

Бомба: Бутат Севда Шишманова за шеф на БНТ!
5 (100%) 1 vote

Истината за Севда Шишманова лъсна наяве!

Бутат Севда Шишманова за шеф на БНТ. Тя е представител на група Капитал от родния й Разград.

Това се случи, след като мнозинството гласува отстраняване на предшественичката й Вяра Анкова от директорския стол.

Севда Шишманова

Гласят Севда Шишманова за директор на БНТ

Понеже стана ясно, че последната е била шеф на обществената медия половин година незаконно.

Севда Шишманова влезе преди време в управата на БНТ като член на ДПС. Именно тогавашния министър Емел Етем я сложи на този пост.

След това Шишманова се съюзи срещу протесторите, члез топлата си връзка с „градския” си Иво Прокопиев. Дори участваше лично в протестите срещу ДПС, партията, с която се вмъкна в управлението на телевизията.

Кандидатурата на Севда Шишманова била лично благословена от президента Росен Плевнелиев. Но тя пък срещала отпор от новоизбрания президент ген. Румен Радев, както и от неговото вице Йотова.

Програмната шефка Вяра Анкова и генералният директор на БНТ Севда Шишманова са дружки и свързани по мъжова линия. Мъжът на Анкова –Томас Лафчис става кредитен милионер с помощна на любовника на Шишманова-банкера Иван Миронов.

По това време той е директор на Балканбанк и отпуска избирателно заеми на кандидат-олигарси. Той е финансирали множество фирми на „Мултигруп”, като получавал огромни пари като член на бордовете на директорите им.

След като Анкова стана набързо директор на БНТ, тя направи програмен директор своята дружка и протеже на ДПС-Севда Шишманова.

После Миронов се установил трайно в Америка, като поддържал луксозно любовно гнезденце в Швейцари, където се среща с любовницата си Севда Шишманова.

Няма данни той да сее развел, но пък я финансирал да започне търговия с кожени дрехи със съседна Турция. А в комплект с дружката си Вяра Анкова въртяха сто милионен бюджет, отпуснат на правителството от държавната медия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар