Сензация: Петър Стоянов се ожени отново за Антонина! (блудната съпруга се завърна – подробности)

Сензация: Петър Стоянов се ожени отново за Антонина! (блудната съпруга се завърна – подробности)
5 (100%) 1 vote

Бившият президент Петър Стоянов и Антонина се събраха отново!

Чудо се случи в семейството на екс президента Петър Стоянов, който изненадващо за всички, се… ожени отново. Това е един от редките случаи обаче, в които булката не е някоя нова изгора, а дългогодишната му съпруга и майка на децата му Антонина.

Да, Антонина Стоянова, която беше една от най-дейните ни първи дами, се завърна при мъжа си, с когото бе разделена заради лични драми и несходство в характерите. Това разкриха близки до Петър Стоянов източници.

Петър Стоянов

Петър Стоянов се ожени отново за вече бившата си съпруга Антонина Стоянова, двамата подновиха клетвите си

Двамата не само се събрали отново, но вдигнали и скромна втора сватба, на която подновили клетвите си за вярност. В тесен кръг с малко приятели и разбира се, с децата си – синът Стефан и щерката Фани.

Фани и Стефан завършиха образованието си в Лондон, развиват се повече от чудесно, а сега били и крайно щастливи от това, че родителите им най-сетне поумнели и решили да спасят семейството и брака си.

Към настоящия момент Антонина Стоянова работи все още в Женева, а Петър Стоянов доста се застоя в родината, но това не им пречило на ренесанса в отношенията. След дългата раздяла и непрестанни кавги в миналото, двамата се радвали на сплотеността и любовта си като ученици.

„Само те си знаят какво ги е разделило. Преди време се изписаха сума ти глупости за това как Антонина изневерявала на Пешо и то с кой ли не. После следваха и клюки по негов адрес, но истината я знаят единствено двамата. Радваме се за тях и щастието им, дано да продължи вечно“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар