Камелия сложи пайнерките в малкия си джоб: Виж с какво се уреди!

Камелия сложи пайнерките в малкия си джоб: Виж с какво се уреди!
5 (100%) 1 vote

Камелия отново сложи в малкия си джоб пайнерките!

Камелия е новата изненада за четвъртия сезон на музикалното шоу по Би Ти Ви-Гласът на България 2017.

Певицата ще седне на треньорският стол в четвъртия сезон на най-очакваното музикално предаване по медията за следващата година.

Камелия

Камелия се уреди като жури в „Гласът на България“

Блондинката ще бъде един от менторите. Нейни колеги ще са Владимир Ампов-Графа, както и певицата Поли Генова.

Първият етап от кастинга започва на 27-ми ноември тази година в столицата.

Според поп фолк дивата битката за гласове ще е голяма и през този сезон. Тя има огромното желание да намери уникален и красив глас, който да носи своята специфика и идентичност.

„Много е важно гласът да е различен, да има собствен живот, да е уникален, нов и различен”, желае новата съдийка в едно от най-гледаните предавания по медията.

Камелия се отдели от музикална компания „Пайнер” преди няколко години. Фолкаджийката възропта срещу шефа си Митко Пайнера, когото обвини не само че взема огромен дял от техни участия, но и почти не се грижи за певиците си.

Сега гласовитката от Чипровци твърди, че кариерата й е във възход и тя не се оплаква от участия в различни заведения на страната.

Камелия има желание да стане майка, но засега това не й се отдава. Тя и Цветин са заедно повече от 16 години и според твърденията й никога не му е изневерявала.

Двамата се допълват перфектно, практикуват йога, той й помага в музикалния бизнес.

Камелия не веднъж е споменавала, че поддържа перфектната си фигура не с диети или интензивен спорт, а със здравословен начин на живот и софт фитнес за отслабване.

„Цветин никога не се чувства пренебрегнат и не живее в моята сянка, както твърдят някои. По време на участията ми стои в дъното на залата и наблюдава поведенческите реакции на публиката и сценичното ми излъчване.

В интерес на истината аз съм доста избухлива, а той е спокоен. Ние се допълваме”, разкрива страница от личния си живот фолкаджийката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар