Щастието на Златка Димитрова не трая дълго: Кошмарът, който я застигна, е голям! (още подробности)

Щастието на Златка Димитрова не трая дълго: Кошмарът, който я застигна, е голям! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Златка Димитрова не иска да повярва, че някой човек е способен на това!

Щастливата майка Златка Димитрова изцяло промени живота и приоритетите си след раждането на малкия сладур Миро. Това бебе осмисли всичко за нея и половинката й Мирослав, още повече, че двамата изгубиха първото си дете преди няколко години и то още по време на бременността на плеймейтката.

Сега, за късмет, всичко върви нормално, а Миро е най-здравото и красиво бебе, около което всички се суетят нон-стоп. Е, не точно всички и това е и големият кошмар на Златка Димитрова. Единственото, което отнема щастието й и я кара да се страхува, както и да носи талисмани против уруки, е злобата на нейната свекърва.

Златка Димитрова

Златка Димитрова е потресена от злобата на свекърва си и само това е в състояние да свали усмивката от лицето й

Припомняме, че родителката на Мирослав не искаше и да чуе за Златка Димитрова по време на бременността й. Двамата обаче вярваха, че когато бебето се роди и тя го види, ще промени отношението си и сърцето й ще трепне.

Уви, това не само не се случило, ами запънатата баба и до днес не е пожелала да види внука си и на снимка. Тя категорично заявила на сина си, че няма да приеме детето му и че за нея той винаги ще има само един син – този от първата си и законна съпруга.

„Злати е много зле от тази ненавист на така наречената си свекърва, защото постоянно се страхува тя да не изпраща лоши мисли и енергии на най-любимото й същество. Макар всички да я уверяват, че лошото отива при този, който го изпраща и ако не мисли за нея, нищо зло няма да я сполети“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар