Тончо Токмакчиев неузнаваем с този хранителен режим! (излекува и хипертонията си)

Тончо Токмакчиев се зае да отслабне сериозно и го постигна, а заедно с това си помогна сам и за добро здраве
0

Тончо Токмакчиев доста се беше занемарил през последните години!

Комикът Тончо Токмакчиев винаги е бил сред любимците на българите и то още, докато се подвизаваше заедно със Слави Трифонов в Каналето. Еднообразието на ежедневието и напредването на възрастта му обаче си казаха думата и той постепенно се занемари.

От предишния строен мъж не остана и следа, а някои от познатите му започнаха уж на шега да го сравняват с колегата Любо Нейков, който буквално чупи кантара. Правеха го, за да накарат Тончо да се вземе в ръце, защото напълняването му вредеше не само на визията, но и на здравето.

Тончо Токмакчиев
Тончо Токмакчиев се зае да отслабне сериозно и го постигна, а заедно с това си помогна сам и за добро здраве

„Той заприлича на бъчва по едно време, но това не е най-лошото. Започна да вдига редовно и кръвното налягане, а лекарите му поставиха диагноза хипертония. Все пак е още млад човек, за да си докарва подобни проблеми и то от мързел и тъпчене“, коментират близки до обкръжението му източници.

Тогава, в един хубав ден, Тончо Токмакчиев се решил – тропнал по масата с юмрук и се заклел, че оттук нататък няма да сложи в устата си и един залък от храна, която го трови. Първият, към когото се обърнал за съвет, бил колегата му Руслан Мъйнов, а той веднага му препоръчал любимата си книга „Зоната“.

Тончо Токмакчиев започнал да спазва балансираното хранене, на което се основават повечето от съветите в „Зоната“ и резултатите не закъсняли. Най-важното при това хранене са малките по размер порции, както и истинското и стриктно балансиране в количеството на приетите мазнини, протеини и въглехидрати.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.