Цвети Найденова глези гаджето след медала в Рио (ФОТО)

Цвети Найденова глези гаджето след медала в Рио (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Цвети Найденова си пада по лоши момчета

Часове след бенефиса на грациите Цвети Найденова отпраши за слънчево Мексико. Гимнастичката е там на почивка с гаджето си. От година тя има връзка със скандалния рап изпълнител Марсел Величков. Но връзката й не е благословена от всички. Изпълнителят от Банкя никак не се харесва на близките на 21-годишната грация заради острия си език. Той е автор на куп скандални рап парчета.

Грацията планирала почивката си веднага след медала в Рио. Тя имала намерение да замине по-рано. Но заради бенефиса отложила пътуването си. Красавицата, която е най-добрата приятелка на Цвети Стоянова, почива в един от най-луксозните комплекси на полуостров Ютакан. Райското кътче се намира само на час път от легендарния Канкун.

Цвети Найденова е отседнала в един от най-луксозните петзвездни комплекси в курорта  Плая дел Кармен. Петзвездният комплекс Риу Ютакан е разположен на океанския бряг. На гостите си предлага куп атракции и глезотии като луксозен спа център, гмуркане, катамаран, плуване с делфини.

Към комплекса има и огромна дискотека. Неговите гости не заплащат такса вход. Цените на нощувка в петзвездното мексиканско бижу започват от 370 долара и достигат до 1000 долара.

Очевидно Цветелина Найденова е решила да инвестира част от наградата си от Рио в незабравима почивка. Грациите си поделиха премия от 675 ооо лв. Всяка от тях е получила около 100 000 лв.

Останалите грациите са далеч по-скромни в почивките си. Ренета Камберова си подари почивка в Гърция. Тя възнамеряваше да замине за Хавайските острови, но заради бенефиса отложи пътуването си.

Християна Тодорова също почива. Тя си подари почивка във Великобритания, Италия и Гърция.

Цвети Н

Цвети Найденова на почивка в Мексико

Както вече стана ясно, момичетата планират почивка в Ибиса. Но това ще се случи след пълното възстановяване на Цвети Стоянова.

На нея също й предстои пътуване до Германия. Там грацията ще се подложи на няколко операции за възстановяване.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар