Петър Москов откраднал 400 бона от Здравната каса заради пръстовите отпечатъци

Петър Москов откраднал 400 бона от Здравната каса заради пръстовите отпечатъци
5 (100%) 1 vote

Петър Москов е отмъкнал 400 хиляди лева заради налудничавата си идея

Петър Москов изпълнявал поръчка на МВР да събере отпечатъците на българите

Петър Москов е отмъкнал 400 хиляди лева от Здравната каса! Потресаващата далавера се е случила заради налудничавата идея с пръстовите отпечатъци, която Москов се опита да превърне в реалност. Това разкри бившата здравна министърка доктор Таня Андреева.

Петър Москов

Петър Москов

В крайна сметка тези пари няма да бъдат върнати, нито пък парите, които близо 400 болници в цялата страна дадоха за машинките за отпечатъци.

Както знаете, Върховният административен съд определи пръстовите отпечатъци като условие за постъпване в болниците за незаконно и окончателно ги отхвърли. Целият български народ, превърнат от министъра в оставка Москов едва ли не в престъпник, си отдъхна. Край на километричните опашки пред регистратурите в здравните заведения, на унизителното лашкане на възрастни, бременни и тежко болни от гише на гише.

Безумицата „пръстови отпечатъци” отива в историята. Но не веднага, защото министърът има право да обжалва решението на съда, което ще отнеме поне една година. А и в сила все още остава решение 2-24 на МЗ, което задължава Здравната каса да отпуска пари на болниците само срещу пръстови отпечатъци на пациентите.

Според осведомени няма толкова бързо да се отървем от психопатната идея на Москов, защото той е изпълнител на „мръсна поръчка”. Става дума за МВР, поръчало той да събере пръстовите отпечатъци на целия народ, каза бившият здравен министър д-р Илко Семерджиев.

Самият Петър Москов продължава да е следствен по 3 обвинения, съобщиха от прокуратурата. Той ще отговаря за нарушаване на закона при вноса на ваксини от Турция, стотици хиляди дози от които прашасват в склад. Те са забранени за употреба в целия ЕС, не са разрешени и от нашата Агенция по лекарствата, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Петър Москов откраднал 400 бона от Здравната каса заради пръстовите отпечатъци”

  1. СИСИ

    Ное. 24. 2016

    АНДРЕЕВА И ИЛКО СЕМЕРДЖИЕВ-ЕДНИ БЕЗЦВЕТНИ И НЕБЛАГОНАДЕЖДНИ БИВШИ МИНИСТРИ,С НИЩО НЕ ЗАПОМНЯЩИ СЕ,А СЕГА ,КОГАТО МОСКОВ УДАРИ ПО БЕЗКРАЙНИТЕ ДАЛАВЕРИ В ИЗТОЧВАНЕТО НА ЗДРАВНАТА КАСА ОТ БЕЗКРАЙНИ ЛЪГОТЕНИЯ С МНИМИ БОЛНИЧНИ ПРЕСТОИ НА ПАЦИЕНТИ И ИЗМИСЛЕНИ ДИАГНОЗИ С ЦЕЛ НА ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ ОТ ЗДР.КАСА,ТИЯ ПРОСТИ БИВШИ МИНИСТРИ РЕВАТ.ЧЕ НЕ СА ГО НАПРАВИЛИ ТЕ.АМИ ТЕ СИ ПЕЧЕЛЕХА ОТ ТОВА БЕЗДЕЙСТВИЕ ОТ ШЕФОВЕТЕ НА БОЛНИЦИТЕ

Добавете коментар