Цвети Стоянова шокира българите с болезнен вид!

Цвети Стоянова шокира българите с болезнен вид!
5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова изплаши зрителите със слабата си фигура!

Цвети Стоянова се яви на бенефиста на своите колежки. Гимнастичките спретнаха умопомрачителен спектакъл.

Но Цвети направи не участва в играта, като за сметка на това направи невероятно триумфално завръщане, което бе бурно аплодирано от публиката в зала „Арена Армеец”.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова е станала повече от слаба, броят й се ребрата

Красавицата, която падна от шестия етаж от апартамента на баба си и оцеля по чудо, се завърна на бенефиста на златните момичета.

Тя бе в критично състояние по време на трагедията, претърпя няколко животоспасяващи операции и отново се изправи на крака. Но гимнастичката бе плашещо слаба, видяха хората от публиката.

Заради професията си олимпийските медалистки никога не са били дебели, но фигурата на Цвети Стоянова по скоро прилича като на анорексичка.

Родната грация не взе участие в бенефиста, но публиката я аплодира бурно и това я трогна до сълзи. Всички обаче бяха крайно стресирани заради прекалено слабата й и крехка фигура.

Заради падането и последващите операции, които задържаха Цвети дълго време на легло, тя е отслабнала драстично. Краката и ръцете й са като солети, а от колената й стърчат допълнително кокали.

Заради тези стърчащи кости всеки е изплашен поради тревожното състояние на красивото момиче. Близки и нейни фенове стискат палци и се надяват тя да напълнее малко, за да възвърне предишната си фигура и да се поправи значително.

За това те се надяват да наддаде малко и отново да влезе в руслото на предишния си живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар