Илиана Раева разкри какво се случва с грациите след бенефиса им

Илиана Раева разкри какво се случва с грациите след бенефиса им
5 (100%) 1 vote

Всяка от грациите поема по своя път

Илиана Раева разкри какво се случва с грациите от ансамбъла по художествена гимнастика след бенефиса, който предизвика небивал интерес.

Личният живот на златните момичета до днес беше пазен в тайна. Сега обаче Илиана Раева повдигна малко завесата и разкри какво се случва с тях.
Тя е категорична, че след невероятния успех, който пожънаха и изпълниха до краен предел най-голямата зала в България, е почти невъзможно личният им живот да остане в тайна.

Илиана Раева все още е развълнувана от мига, в който 14-те хиляди души в „Арена Армеец” аплодираха на крака Цвети Стоянова.
За щастие за момента възстановяването на чаровната гимнастичка върви повече от успешно. След всичко, което преживя, днес тя е видимо щастлива с приятеля си Александър Любенов.

Илиана Раева

Всяка от грациите поема по своя път

Лечението й ще продължи в Германия.
Илиана Раева разкри, че момичетата са обещали на Цвети да я заведат в Ибиса, където ще се проведе общото парти след края на кариерите им.

Към момента най-добрата приятелка на Цвети Стоянова – Цветелина Найденова пък е на почивка в Мексико в компанията на приятеля си Марсел Величков.
Илиана Раева посочи, че ще се наложи да отложат датата на втория бенефис заради планирани пътувания.
Що се отнася до Цвети Стоянова, тя вече е избрала пътя, по който ще се развива оттук нататък – модата. Тя дори вече е посетила столицата на модата – Милано.

Християна Тодорова също се е отдала на дълги и интересни пътувания из Турция, Англия и Италия в компанията на приятеля си Вили Вълкова.
Двете момичета, които държат своеобразен рекорд за най-дълги връзки в ансамбъла са Найденова и Тодорова.
Хриси избрала да се развива в сферата на журналистиката, а Илиана Раева вече сериозно я лансира в родния ефир.

През изминаващата година животът на отбора бе изпълнен с възходи и падения. Същото може да се каже и за любовния живот на капитана на ансамбъла Михаела Маевска, която смени няколко партньора с по-бърза скорост от тази, с която падна британският паунд след Brexit, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар