Изненадващият разказ на милионерската щерка Ева Шарлопова

Изненадващият разказ на милионерската щерка Ева Шарлопова
5 (100%) 1 vote

Категорична е, че не е лесно да си дъщеря на Шарлопов

Наследницата на мастития бизнесмен Стефан Шарлопов – Ева Шарлопова се изповяда пред Ива Софиянска-Божкова.

Ева Шарлопова разкри, че може би противно на всички очаквания, тя не е глезена богаташка щерка, а работи рамо до рамо с баща си.
Тя е човекът, който категорично разбива мита, че всички, родени в богаташки семейства, са „кифли”.

В ефира на Нова тв Ева Шарлопова сподели, че още от малка е научена, че парите не падат от небето, а се изкарват с много труд. Първите си пари спечелила във фабриката на баща си още в ранните си детски години.

Ева Шарлопова

Категорична е, че не е лесно да си дъщеря на Шарлопов

За разлика от мнозина богаташки наследници, които като парашутисти биват назначени веднага на високопоставени длъжности, Ева Шарлопова започнала от най-ниските нива на хотелиерския бизнес.
Отначало била камериерка, след това готвач, хостеса в заведенията и хотелите на Шарлопов, а за труда си получавала минималната заплата.

Повдига завесата около първата й работа – тази във фабриката. Тогава стояла на поточната линия и лепяла етикети на рула. Започнала работа, тъй като мечтаела да си осинови слон.
Не крие, че понякога е злоупотребявала с излизането по заведения – по пет дни седмично. В един момент обаче строгият й баща скръцнал със зъби и й казал, че или ще плува или ще се удави във водите на бизнеса, които не са никак спокойни.

Изненадващ е фактът, че когато Ева Шарлопова изкарала книжка, баща й не й купил кола. Споделя, че това било най-голямото огорчение, което е изпитала в живота си.
Шарлопов бил категоричен, че за да получи човек нещо, първо трябва да даде. Бил категоричен, че за да й купи автомобил, то тя трябва да е постигнала страхотен успех и по някакъв начин да я е заслужила.

Това правило важи за всяка една придобивка – дори и за дрехите.
В заключение посочва, че не е лесно да си дъщеря на човек като Стефан Шарлопов, защото е доста трудно да оправдаеш очакванията му, макар и реалистични, пише webnovinar.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар