Независим депутат разкри неподозирана истина за Слави Трифонов

Независим депутат разкри неподозирана истина за Слави Трифонов
3.5 (70%) 4 votes

Велизар Енчев разкри, че в парламента всички се страхуват от шоумена

Неподозирана истина за Слави Трифонов излезе на бял свят.

Независимият депутат Велизар Енчев е категоричен, че вече трети месец Слави Трифонов работи за Бойко Борисов.
По отношение на референдума, Енчев е на мнение, че хората са били сериозно подлъгани от медията и в частност от „Шоуто на Слави” и то най-вече по въпроса за мажоритарния вот.

Велизар Енчев посочи, че мажоритарният вот е дву- или трипартийна система, при която нито Димитров, нито Петров, нито пък негова милост ще влязат.
Той разкри, че в парламента цари панически страх от Слави Трифонов.

Слави Трифонов

Велизар Енчев разкри, че в парламента всички се страхуват от шоумена

Всички се оглеждат и ослушват много добре, преди да кажат нещо против шоумена шоумена, че да не би от БТВ да ги намразят и да спрат да ги канят, а Слави Трифонов пък да ги направи на нищо в предаването си.
Велизар Енчев е на мнение, че за 27 години Слави Трифонов е развратил младите хора и българската култура. На всичкото отгоре командва народните представители, всявайки страх.

На свой ред депутатът Росен Петров, който също бе гост в предаването „Събуди се” по Нова тв в компанията на Мартин Димитров посочи, че той най-добре познава Слави Трифонов от всички там присъстващи.
В качеството си на такъв той е категоричен, че шоуменът е човек, който се е изградил сам и е дал много от себе си, за да стигне до положението, в което се намира в момента.

Противно на всички разбирания референдумът не е на Слави Трифонов, а на хората, които са гласували, бе категоричен Росен Петров.
Той също потвърди, че тези въпроси крият известни рискове, но подчерта, че са били одобрени от парламента.

Припомняме, че като най-горещ въпрос от референдума се очерта този дали да се въведе мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура.
Този въпрос е бил подкрепен от 2 509 864 българи, а 560 024 избиратели са отговорили на него с „не”, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар