Слави Трифонов най-накрая разкри ще прави ли партия

Слави Трифонов най-накрая разкри ще прави ли партия
5 (100%) 1 vote

За момента шоуменът няма намерения да сформира партия

Шоуменът Слави Трифонов и екипа му дадоха ясен и категоричен (поне засега) отговор на въпроса дали възнамеряват да правят партия.

Един от сценаристите на Слави Трифонов – Тошко Йорданов посочи, че на този етап нямат намерение да правят партия.
Той обаче подчерта, че някои хора от екипа може да се кандидатират за народни представители, наблягайки на това, че „Шоуто на Слави” не е военна организация.

Припомняме, че вчера част от екипа на Слави Трифонов (Тошко Йорданов и Иво Сиромахов), социологът Мира Радева, журналистът Валери Найденов и омбудсманът Мая Манолова внесоха в Народното събрание законопроект за въвеждането на мажоритарна избирателна система по модела от референдума.
Решението на Слави Трифонов и хората му да не създават партия на този етап изненада мнозина.

Слави Трифонов

За момента шоуменът няма намерения да сформира партия

Мая Манолова заяви категорично, че не може да каже дали тази система е по-добра или не е и подчерта, че е помогнала за изготвянето на закона.
Тя посочи, че своята подкрепа за референдума са дали 2.5 млн. души от българското общество, което е безпрецедентно голям брой.

Иво Сиромахов и Тошко Йорданов обаче изненадаха журналистите. На питането кой ще носи отговорност, ако мажоритарната система се окаже по-лоша, те не дадоха отговор, а се присмяха. Припомняме, че по-рано днес бившият политик Емил Кошлуков бе категоричен, че е излишно да вървим в посока, от която останалите се връщат, визирайки мажоритарната избирателна система. Той припомни, че в Шотландия и още редица държави искат да я премахнат и подчерта, че не е необходимо да се връщаме към 1800 година.

Очаква се законопроектът да бъде припознат от народните представители, тъй като в противен случай няма своята тежест.
Припомняме, че не достигнаха малко повече от 12 хиляди гласа референдумът да стане задължителен, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар