След бенефиса: Вижте какво се случва с Цвети Стоянова и останалите грации

След бенефиса: Вижте какво се случва с Цвети Стоянова и останалите грации
5 (100%) 1 vote

Цяла България се вълнува от живота на Цвети Стоянова и останалите грации

На цяла България е интересно да разбере какво се случва с Цвети Стоянова и останалите грации след бенефиса. 21-годишната гимнастичка, която преживя ужасен инцидент преди няколко месеца, се появи на бенефиса. Въпреки, че беше в перфектна форма, на Цвети предстоят още изпитания.

След няколко дни грацията ще замине за Германия. Там ще се подложи на няколко операции за пълно възстановяване. Министърът в оставка Красен Кралев обеща съдействие и подкрепа на Цвети Стоянова.

Ренета Камберова заяви, че след възстановяването на грацията, целият ансамбъл ще замине за Ибиса. Камберова имаше намерение да замине за Хавай веднага след олимпиадата. Но заради бенефиса пътуването й беше отложено. Тя замина за Гърция заедно със своя приятелка. Двете прекараха там няколко незабравими дни.

Наскоро се появиха слухове, че Камберова има връзка с известен хавайски плувец. Тя категорично отрича тези слухове.

Цветелина Найденова в момента е на почивка в Мексико заедно с приятеля си Марсел Величков.

Илиана Раева заяви, че вторият бенефис на момичетата ще бъде отложен заради планирани пътувания.

Цветелина Стоянова

Цвети Стоянова заминава за Германия

Християна Тодорова също си подари почивка, но в Европа. Заедно със семейството и приятеля си, тя обиколи Великобритания, Италия и Гърция. Тя и съотборничката й Цветелина Найденова държат рекорда по най-дълги връзки в ансамбъла.

Християна вече се е насочила към журналистика. Илияна Раева вече обеща да я подкрепи и да я лансира в родния ефир.

Михаела Маевска се оказа същинска фурия. Събитията в любовния й живот се развиват изключително бурно. След развода тя имаше връзка с Жопето, а след това и с Божидар Темелков. Маевска е решила да продължи спортната си кариера и да се развива като треньор.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар