Миглена Ангелова разби тотално Ирина Тенчева

Миглена Ангелова разби тотално Ирина Тенчева
5 (100%) 1 vote

Мадам „Искрено и лично” бе безпощадна към „най-добрата майка”

Победителката във ВИП Брадър Миглена Ангелова разби тотално Ирина Тенчева.

По време на гостуването си в предаването „На кафе” по Нова тв, Миглена Ангелова изложи своята теза по отношение на конфликта й с Ирина Тенчева и думите, които Ирина е изрекла зад гърба й.

Миглена Ангелова даде ясно да се разбере, че никога не е работила за продуцента Иван Христов и казаното от Ирина Тенчева, е абсолютна лъжа.
Христов и победителката в юбилейния сезон на ВИП Брадър са имали общ телевизионен проект, но тя в никакъв случай не му е била подчинена.

Освен всичко това мадам „Искрено и лично” заяви, че резервираното й отношение към Ирина Тенчева не е от вчера, а от години.

Миглена Ангелова

Мадам „Искрено и лично” бе безпощадна към „най-добрата майка”

Това, което я е отвратило е бил фактът, че Ирина говорила срещу дъщерята на Иван Христов от брака му с Вихра Петрова – Ава.

Позицията на Миглена Ангелова по темата с отношението на Ирина Тенчева към децата, остана непоклатимо до края.
Тя бе категорично, че е недопустимо майка да остави детето си за два месеца на грижите на гледачка, преди то да е навършило 3-годишна възраст.

Единственият човек, за когото Ангелова направи изключение, бе приятелката й Емануела. Тя обаче се аргументира с факта, че фолк дивата се грижи сама за децата си за разлика от Ирина Тенчева, която разчита на издръжката на съпруга си Иван Христов.

Тв водещата от близкото минало подчерта и че отношението на Ирина към половинката й, е крайно некоректно като се има предвид, че той работи по друг проект, а тя бе участник в риалити предаване на конкурентна медия.

Миглена Ангелова приема за абсолютно нормално факта, че никой от съквартирантите й не я е поздравил след триумфа. Според нея поведение различно от това, би било проява на лицемерие, пише ezine.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Миглена Ангелова разби тотално Ирина Тенчева”

  1. лесли

    Ное. 22. 2016

    Не знам някой да е искал позицията на стария прилеп Миглена. Обаче разбрах, че била непоклатима…. Що не си оправи нейните бракове и разводи… кой и иска мнението за чуждия живот! Ти , Миглена само на Емануела можеш да бъдеш пример в живота…Тя ще те догони и ще те мине даже, щото пипето и е по малко. Иначе , като морал сте като две капки вода!

  2. Zlatena

    Ное. 22. 2016

    До лесли твоята любима Урина Тенчева-Ирина се напъха в чуждо семейство и отне мъжът на най добрата си приятелка.За мен Урина Тенчева- Ирина е жена без грам морал.

Добавете коментар