Проф. Мермерски: Този лек цери рак! (Вижте какво каза негова пациентка) Преглеждания: 9044

0
5/5 - (1 vote)

Проф. Мермерски обясни как действа този лек срещу рак

Проф. Мермерски разкри нов лек против рак по време на лекцията си в Пловдив. Пред стотиците пенсионери на събитието той сподели рецептата, която бори коварното заболяване.

Професорът твърди, че този достъпен лек спира развитието на рак. Достатъчно е само да се постави върху кожата парченце картоф, поръсен със сода бикарбонат.

По време на лекцията му беше осъществена телефонна връзка с негова пациентка. Елена Паунова разказа как е излекувала майка си от рак, следвайки препоръките на лечителя, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Марица“.

В продължение на няколко години майката на Елена имала ужасна рана. Тя се опитала да я излекува по всевъзможни методи и все отлагала посещението при специалиста. Когато най-после склонила да отиде на лекар, той й съобщил страшната диагноза – рак.

Специалистът заявил, че единственото възможно лечение в случая е операция. Но майката на Елена не се съгласила, тъй като познава жена, претърпяла същата операция. За нещастие позната й починала само три месеца след интервенцията.

Елена започнала да лекува майка си по препоръките на проф. Мермерски. Ежедневно прилагала компрес от пресен картоф и сода върху раната на носа. В началото болките били нетърпими. Лицето на майка й се подуло и посиняло. Дори внуците й започнали да се страхуват от нея. Гледката била кошмарна. Така в продължение на три месеца, докато раната изчезнала. Останал единствено белег от нея.

проф. Мермерски
Проф. Мермерски обясни как действа картоф и сода против рак

Болката по време на терапията пациентката успокоявала единствено с аналгин. Днес майката на Елена е на 90 години и дори не си спомня за кошмарната диагноза.

Проф. Мермерски обяснява ефективността на този лек с алкалната среда, която се създава. Над 7  ph развитието на раковите клетки спира. Методът е приложим и при рак на други органи, коментира проф. Мермерски.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.