Барбара Стрейзънд на 74 (Вижте какви бедра показа) Преглеждания: 5796

0
Оценете този post

Барбара Стрейзънд остарява секси, и на 74 години показва убийствени бедра

Актрисата Барбара Стрейзънд показа, че може да се остарява достойно. Тя никога не е блестяла с красота. Но и на 74 години може да се похвали с дълги и стегнати бедра.Барбара Срейзънд 1

Блондинката изгря на корицата на сп. “W” само по бяла риза, високи токчета и вратовръзка. Баба Срейзънд изглежда зашеметяващо въпреки достойна си възраст. Тя си е показала бедрото, като с изкусителен поглед кани читателите на американското издание да разгърнат вътрешните страници.

Срейзън е заснела фотосесия специално за списанието. Като за читателите разкрива и някои тайни от личния си живот. Актрисата споделя, че на младини мъжете са се стеснявали да я канят на срещи, предават от електронната агенция  pik.bg.

На такава сляпа среща, както се изразява Стрейзънд се запознава със съпруга си. Според очакванията на актрисата трябвало да се появи брадат мъж. А вместо да има брада той бил гладко избръснат и с обръсната глава. От изненада актрисата го запитала кой му е направил такава ужасна прическа.

Две години след първата си среща певицата и актриса сключва с него брак. Тя признава, че той и е дал това, което парите и славата не могат – сигурността.

Години по-късно мъжът й Джемс Бролин признава, че точно в тоя момент се влюбил в нея.

За да изглежда така на 74 години Стрейзънд не е прибягвала до услугите на пластичните хирурзи. Тя споделя, че тайната на красивата й визия се дължи на спокойствието, което й е дал живота със съпруга й. Всяка жена мечтае да е мечтата на някой мъж, признава актрисата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.