Бившата на Благо Джизъса – Христина Витанова, е бременна от милионера Лазгин!

Бившата на Благо Джизъса – Христина Витанова, е бременна от милионера Лазгин!
4 (80%) 1 vote
Христина Витанова е бременна от своя любим Лазгин

Това разкриха ексклузивно пред HotArena близки приятелки на красавицата. За сега бъдещите родители са съобщили радостната вест на много ограничен кръг от хора.

Бившата на Благо Георгиев го дари с две деца, а след няколко месеца ще роди първия наследник на Лазгин. Синът и дъщерята на футболиста са оставени на нейните грижи, а скоро ще си имат и братче или сестриче, с което да си играят. Самият Георгиев също тази година се сдоби с трето дете, този път плод на брака му с Есмер Омерова.

Витанова и Лазгин са заедно от около година, а любовта между тях е толкова силна, че двамата нямат намерение да чакат повече, преди да преминат на следващото ниво във връзката си. Бебето е очаквано и желано, а бизнесменът няма търпение да стане татко за първи път. Христина също няма нищо против да дари живот на трети наследник, особено от голямата си любов.

hristina-vitanova-e-bremenna-ot-milionera-lazgin-1Припомняме, че връзката на красавицата и Лазгин винаги е била встрани от медийния шум по желание на двамата. Въпреки това HotArena успяваше винаги да се добере до любопитни подробности от отношенията им и да ви направи съпричастни със прекрасни моменти от любовта им.

Влюбените не спират да се глезят, но най-голямото щастие за тях тепърва предстои. Сега остава единствено въпросът дали люлката ще изпревари булката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Бившата на Благо Джизъса – Христина Витанова, е бременна от милионера Лазгин!”

  1. Тити

    Ное. 19. 2016

    Христина е в пъти по-красива от татарката Есмер, ако става въпрос за красота.

  2. Carres

    Ное. 20. 2016

    Пълна помия…Тази е абсолютна кифла, след като футболистчето й би шута тя оправи цяла София и половин Пловдив, докато беше метнала двете си деца бог знае на кого… После хвана Лазгин и се почнаха екзотични почивки, шопингчета, а децата къде са в тази картина пак не е ясно…иначе се видя как ги гледа в редките моменти, когато са при нея – на предната седалка на Панамерата без столче и т.н., а за обяд – сандвичи Макдоналдс. Няма такава простачка, това момче и брат му се задомиха с едни от най – големите боклуци в София, жалко, снахите не са обслужвали само тъст си, всичко друго с повече от 1000лв в джоба е минало от там…

Добавете коментар