Дженифър Лопес развежда Марк Антъни (Кралят са салсата се връща при латинодивата?)

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес развежда Марк Антъни, Шанън де Лима иска развод

Дженифър Лопес развежда Марк Антъни. Актрисата и певица е предизвикала невероятен скандал между него и съпругата му Шанън де Лима. Причина за това се оказала страстна целувка, която двамата споделили преди няколко седмици. И заради която настоящата му половинка не иска да има нищо общо с него.

Случката станала миналия четвъртък на наградите „Грами“ в Латинска Америка. Дженифър била поканена да връчи награда на певеца и двамата споделили страстна целувка на сцената. След което връзката на Марк с жена му окончателно била прекратена.

Шанън де Лима е на около 30 години и много по-млада от Дженифър Лопес. Двойката се ожени преди около три години, но в последните седмици бракът им сериозно куца.

Една от причините е именно фактът, че Марк прекарва все повече време с бившата си съпруга. След като Джей Ло се раздели окончателно с Каспър Смарт, техни приятели отбелязват, че тя и бившия й съпруг са постоянно заедно. Лятото двойката обяви, че записва съвместен албум, а освен това Марк не пропусна да покаже, че е силно привързан към бившата си жена, като я покани да пее в шоуто му във Вегас.

Холивудското семейство, освен това се забавлява и да демонстрира не само отношенията си, но и да работи заедно. Двойката е започнала нови бизнес проекти, което не се е харесало, както изглежда на красивата Шанън. Младата манекенка е разделена със съпруга си от лятото и се говори, че е поискала развод, след сближаването му с Лопес.

От друга страна, говорителят на Джей Ло категорично отрича тя и бившият й съпруг да се събират. „Те със сигурност не са заедно. Всичко е само бизнес“, категоричен е той.

Дженифър Лопес развежда Марк Антъни

Дженифър Лопес развежда Марк Антъни

Двойката има две деца, близнаци, за които се споразумяха за съвместно попечителство. След раздялата с Марк Антъни Дженифър Лопес имаше връзка и с танцьора Каспър Смарт.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар